Prachtig tropisch park

Geniet op het park van de tropisch bloeiende heesters, zoals bougainvillea. Daarnaast zijn er prachtige roze flamingo’s in de vijver, vele vrolijk fluitende vogels zoals kolobrie en trupial in de bomen. U ziet ook groene papegaaien rondvliegen. Tenslotte zijner vele leguanen, die wel uit de oertijd lijken te stammen. Ze

Duikschool en boorverhuur Blue Bay

Blue Bay is een van de mooiste locaties om te (leren) duiken en te snorkelen. Er is tevens een shop waar je duikuitrusting kan kopen en boten kan huren. Please follow and like us:

Vrijdagavond Happy Hour & Buffet

Iedere vrijdag Happy Hour en buffet! Please follow and like us:

Kids Club Blue Bay

Op de KidsClub Blue Bay kan uw kind vrolijk en veilig spelen en deelnemen aan activiteiten. Zie de website voor actueel programma. Please follow and like us:

Fitness, yoga, tennis..

Er is een sportcentrum waar u zumba, yoga, pilates en total body work out kan volgen, en diverse andere lessen. Zowel voor volwassenen als voor kinderen. Vlakbij het sprtcentrum liggen twee tennisbanen. Op woensdagavond is er toss voor alle Blue Bay-ers! Please follow and like us:

Golfpark Blue Bay en Golf (Kids) Academy

Op Blue Bay kunt u fantastisch golfen, en naar wens lessen nemen. Er is ook een aparte Kids Academy voor kinderen vanaf 4 jaar! Please follow and like us:

Trouwen op Blue Bay

Het brede palmenstrand van Blue Bay strand is een populaire trouwlocatie. Van zegening tot afterparty, alles kan geregeld worden. Diner voor twee of groots feest, het is wat u wil. Tevens is Blue Bay een prachtige bestemming voor uw huwelijksreis. Please follow and like us:

Blaauw Baai strand

Dit prachtige palmenstrand, een van de mooiste witte zandstranden, hoort bij het resort Blue Bay. Het is tevens een zeer aantrekkelijke locatie voor duikers en snorkellaars. Resort Blue Bay is vernoemd naar een voormalige plantage Blaauw waar in vroegere tijden o.a. limoenen groeiden. Sinds 1990 is de plantage omgebouwd tot

Zwembad en kinderzwembad behorend bij de villa’s

Op ca 100m afstand lopen van de villa is er een prachtig zwembad en een veilig kinderbad, behorend bij de villa’s. Er zijn heerlijke ligbedden bij, omringd door palmbomen en prachtige bloeiende struiken. Ook in de avonduren is het zwembad open. Please follow and like us:

7 DAY FORECAST
SWITCH TO

Sint Michiel Liber, CW

TODAY
28°C

TUE
26.37°C

WED
26.23°C

THU
27.05°C

FRI
27.19°C

SAT
27.15°C

SUN
26.95°C

Facebook
Google+
http://www.nicelau.nl/nl/amenity-list/amenities/">
Twitter
LinkedIn