Landhuis Dokterstuin – met speeltuin en klein museum – West

Onderweg naar Westpunt kunt u heerlijk eten bij Landhuis De Dokterstuin. Goede prijs/kwaliteitverhouding, lokale creoolse keuken. Er is een speeltuin bij en een klein museum. heerlijk versgeperste vruchtensappen. Maandags an s’avonds gesloten. Please follow and like us:

Bijzonder pannenkoekenrestaurant Klosterküche – West

In Barber, vlak voor nationaal park Christophelberg, zijn twee Duitse dames een succesvol pannenkoekenrestaurant gestart. Zowel zoet als hartige pannenkoek. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van eigen gekweekte bio-groente uit de kloostertuin. Er zijn maar twee tafels, dus reserveren aanbevolen! WhatsApp: +599.9.6607861. Please follow and like us:

Restaurant BijBlauw – centre Willemstad

In het hippe Pietermaai zijn diverse trendy bars en restaurants. Een van onze favorite restuarants is BijBlauw. Heerlijk diner met uitzicht op de ondergaande zon in de oceaan. Parkeren kan voor de deur. Please follow and like us:

Restaurant Pop’s place – bij Jan Thiel

Een van de beste en niet dure ‘local food’ restaurant met verse vis is Pop’s Place. Goede sfeer, gezellig en relaxed. .Regelmatig met (Curaçaose) live-muziek. Eind Caracasbaai. Een alernatief dichterbij Blue Bay is Purunchi aan de Koredor. Ook zeer goede recensies. Please follow and like us:

Restaurant Trio Penotti – West

Dit gezellige, kleinschalige maar goede restaurant ligt schuin tegenover het Nationale Park Christophelberg. De bediening is vriendelijk. Maandags gesloten, en van vrijdag tot zondag ook lunch, check s.v.p. de actuele openingstijden via website: https://www.facebook.com/pages/Trio-Penotti-Curacao/480144068788184. Please follow and like us:

Restaurant De Gouveneur – Willemstad Center

Diner bij Restaurant De Gouveneur is een ‘must’. Zeker als een tevoren een plek reserveert op het terras aan de voorzijde. Dan heb je een onvergetelijk uitzicht op de st. Annabaai. Ook bij de Waterfortstraat vindt u vele restaurants aan het water. Please follow and like us:

Landhuis Klein St. Martha (West)

Landhuis Klein Sint Martha is prachtig gerestaureerd en thans een goed, vrij chique restaurant. Het uitzicht over het meer is fantastisch. Het restaurant ligt vlakbij plantagewoning Groot Sint Martha en Sint Martha Baai, wederom prachtig uitzicht. Please follow and like us:

Restaurant Landhuis Daniel (West) – en wandelroute kust

Een voormalig wetenschapper-bioloog uit Nederland heeft Landhuis Daniel gerestaureerd. Nu kun je er heerlijk eten op een prachtig terras! De sfeer is erg goed en veel groenten en kruiden komen uit eigen tuin. Voor liefhebbers is er door Sticing Uniek Curacao een wandelpad richting kust. Ze beschrijving in bijgaande foto

Plasa Bieu – centrum Willemstad

Voor mensen die een lokale en gezellige lunch (ca 5 euro) willen proeven is Plasa Bieu achter grote postkantoor aan Waaigat een echte aanrader! Please follow and like us:

Facebook
Google+
http://www.nicelau.nl/nl/amenity-list/restaurants/">
Twitter
LinkedIn